Два вчителя із Запорізької області вибороли перемогу на Всеукраїнському конкурсі освітян

Два вчителя із Запорізької області вибороли перемогу на Всеукраїнському конкурсі освітян

Дві запорізькі вчительки стали переможницями наймасштабнішого всеукраїнського конкурсу для освітян. За даними організаторів освітнього проекту «На Урок» (naurok.com.ua), в змаганнях взяли участь 2341 педагога, які подали 6625 розробок. Загалом у конкурсі визначено 138 переможців. В лютневому етапі конкурсу визнання отримали педагоги з 1023 освітніх закладів з усієї України.

 

Серед переможців – 2 вчителі, які представляють Запорізьку область. Це - вчитель історії та правознавства, Запорізька єврейська гімназія "ОРТ-Алєф" (Запорізька область, м. Запоріжжя) Інна Вікторівна Полтавська, яка перемогла в номінації «Всесвітня історія». Та вчитель-методист вищої категорії, Бердянська ЗОШ №1 (Запорізька область, м. Бердянськ) Олена Анатоліївна Шестопал. Номінація: Фізична культура. 

 

Керівники і депутати Запорізької обласної ради щиро вітають запорізьких освітян і бажають й надалі працювати заради власного професійного зростання і, звісно, заради інтелектуального і фізичного розвитку запорізьких школярів.  

 
 
 

Стрічка новин